ROZLOUČENÍ S PŘEDŠKOLÁKY

Čas ubíhá rychle a nejvíc když nechceme. Děti nám rostou před očima a tak zase z dalších prcků, kteří ještě před nedávnem přišli se slzičkami do školky, se jako přes noc stali velcí, šikovní a samostatní předškoláci. Připraveni do světa naopak oni vehnali slzičky do očí maminkám, tatínkům, babičkám…a i nám, učitelkám, v tak důležitý den školky, když jako předškoláci nastoupili naposled v řad, aby mohli být pasováni na školáky. A i přes nečekaný zádrhel, byli všichni znešeným rytířem, pasováni na velké školáky. Počasí nám přálo a tak se slavnost na zahradě povedla. Společně jsme si připili na úspěchy ve škole a snědli vynikající dort. Pro ostatní bylo připraveno malé občerstvení.

Děkujeme kuchařkám za výborné řezy, paní V. za krásný a moc dobrý dort a všem ostatním za pomoc a hlavně za to, že jste tam byli s námi. Děkujeme i panu Zdenkovi za krásné pasování a nejvíc za ochotu přijet.

Rodiče, děkujeme Vám srdečně za Vaši spolupráci, víme že to je někdy náročné, děkujeme za důvěru, kterou jste nám projevili a vložili do našich rukou to nejcennější co máte.