Atletický čtyřboj

3. máj atletiky čas. Stejně tak jako pátek 5. května. V těch dnech totiž proběhl v Domažlicích závod, ve kterém žáci startovali rovnou ve 4 disciplínách. Mladší kategorie (6. a 7. třída), ve které startovala 2 družstva chlapců z naší školy, se utkala v disciplínách: 60m, hod kriketovým míčkem, skok vysoký/daleký (zde polovina závodníků skákala do výšky a druhá do dálky) a 800m. Celkově hoši neatakovali přední příčky, avšak v jednotlivých disciplínách někteří předvedli velice pěkné výkony.

Starší kategorie měla zastoupení jak chlapců, tak i dívek. Dívky startovali v disciplínách: 60m, koule/míček, skok daleký/vysoký, 800m. Chlapci startovali v disciplínách: 60m koule/míček, skok daleký/vysoký, 1000m. Stejně jako u mladší kategorie jsme dosáhli velice slušných výkonů převážně v jednotlivých disciplínách, než v součtu všech bodů. Asi nejúspěšnější byl skok vysoký a běhy na delší vzdálenost.

Gratulace patří všem, kteří se zúčastnili. Absolvovat všechny čtyři disciplíny s tím, že poslední je již zmíněný dlouhý běh vyžaduje velkou bojovnost.